מתכון השבוע (צילום: shutterstock)
מתכון לעוף בניחוח הדרים: השבת תכף כאן. הסירים מבעבעים על הגז, ולצד הדגים והסלטים בוהק הכוכב הגדול של סעודת השבת - מתכון נהדר לעוף בניחוח הדרים עם שקדים מסוכרים ותפוז.
מתכון לעוף בניחוח תפוז - החומרים:
6-8 פולקע עוף
1 ראש שום מפורק
2 תפוזים סחוטים
3 כפות גרידת תפוז
4 ס״מ שורש ג׳ינג׳ר טרי מגורד
2 ענפי רוזמרין
מלח
פלפל לבן
2 כפות שמן קנולה
25 גר׳ מרגרינה
שקדים מסוכרים שבורים גס
אופן ההכנה:
בסיר רחב ממיסים מרגרינה ומחממים את השמן יחד, מטגנים את העופות מכל הכוונים עד הזהבה.
מוציאים את העופות לצלחת, מכניסים לסיר את שיני השום בקליפתן את ענף הרוזמרין, מיץ התפוזים, גרדית התפוז, התיבול, והג'ינג'ר.
מחזירים את העופות לסיר ומבשלים יחד כ-30 דקות באש בינונית.
מגישים חם ומפזרים מעל את השקדים.
שבת שלוה לכולם.
הצגת כל התגובות