כיכר השבת

לכבוד שבת

מה עושים עם האוכמניות הטריות בשוק? מאפינס!

השפית מורן פינטו עם מתכון למאפינס אוכמניות ובננות מתוקים וטעימים שמתאימים גם כקינוח מהיר לשבת, כשכל מה שנדרש מכם לעשות זה לערבב את המרכיבים לבלילה אחידה, לפזר מעל את האוכמניות ולשגר לאפייה של חצי שעה (מתכונים לשבת, אוכל)

| כיכר השבת |
מאפינס אוכמניות ובננות
מאפינס אוכמניות ובננות (צילום: shutterstock)
זמן הכנה45 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 בננות בשלות, מעוכות
  • 3 ביצים
  • 1/2 כוס שמן
  • 1 כוס סוכר חום
  • 1 כף תמצית וניל
  • 1/4 1 כוסות קמח - לאחר ניפוי
  • 1 חבילת אבקת אפייה
  • קופסאת אוכמניות טריות

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מניחים את הבננות, שוברים פנימה את הביצים ותוך כדי שטורפים במטריפה ידנית מוסיפים את השמן, הסוכר החום ותמצית הווניל.

2. שופכים פנימה גם את הקמח ואבקת האפייה ועוברים לערבב בעזרת כף עד לקבלת בלילה אחידה.

3. מחלקים את הבלילה בין תבניות מאפינס אישיות, מפזרים מעל אוכמניות ומסדרים בתבנית אפייה.

4. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 30 דקות.

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
מבשלים, שבתות וחגים , עיקריות וקינוחים- אתר כיכר השבת