כיכר השבת

יעלון: נמשיך לגבות מחיר מהחמאס

לאחר חיסולו של פעיל החזית העממית בעזה, פרסם שר הביטחון הודעה בה נאמר כי "לא נהסס לפעול בכל הכלים העומדים לרשותנו, לפגוע במי שמאיים על ביטחוננו" (צבא וביטחון)

| כיכר השבת |
שר הביטחון משה בוגי יעלון
שר הביטחון משה בוגי יעלון (צילום: פלאש 90)

שר הביטחון, משה (בוגי) יעלון, פרסם הבוקר (רביעי) הודעה, בעקבות חיסולו של פעיל החזית העממית בעזה.

יעלון אמר כי "צה"ל ושירות הביטחון הכללי פגעו והרגו הלילה בעזה בשני מחבלים אשר היו אחראים לירי הרקטות לעבר ישראל, בין היתר לירי לאחר הלוויית ראש הממשלה לשעבר אריאל שרון ז"ל".

לדבריו, "זהו נדבך נוסף בלחימה הנחושה שלנו בירי הטילים והרקטות לעבר ערי ישראל ואזרחי ישראל. לא נהסס להמשיך לפעול בעוצמה כדי לפגוע במי שמאיים על ביטחוננו, ונעשה זאת בכל הדרכים והכלים העומדים לרשותנו".

יעלון הטיל את האחריות לשיגור הרקטות לעבר ישראל על החמאס, ואיים כי ישראל תגבה מחיר מהארגון במידה ולא ישליט סדר ברצועה.

"אנו רואים בחמאס אחראי לירי לעבר לישראל, ואם הוא לא יידע להשליט את מרותו על ארגוני הטרור הפועלים משטחו, נמשיך לפעול כדי לגבות ממנו ומהעוסקים בטרור ובירי לעבר ישראל מחיר כבד מאוד", אמר יעלון.

כלי טיס של חיל האוויר חיסלו הלילה במבצע משותף של צה"ל ושירות הביטחון הכללי ברצועת עזה, את אחמד זעאנין מבית חנון, מחבל בן 22, פעיל בזרוע הצבאית של החזית העממית, שהיה מעורב בירי רקטות לעבר מדינת ישראל.

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
אולי גם יעניין אותך
צבא וביטחון