על אף התנגדות טראמפ

דיווח: ישראל שוקלת מתקפה מוגבלת על אתרי הגרעין באיראן

על פי דיווח בסוכנות הידיעות "רויטרס", ישראל לא שוללת מתקפה על מתקני הגרעין של איראן בחודשים הקרובים, למרות שנשיא רצות הברית טראמפ אמר לראש הממשלה נתניהו שארה"ב "אינה מוכנה בשלב זה לתמוך במהלך כזה", כך על פי מקורות המעורים בפרטים (צבא)

| כיכר השבת |
מטוס חיל האוויר בדרך לתקיפה. אילוסטרציה (צילום: דובר צה''ל)

על פי דיווח בסוכנות הידיעות "רויטרס" היום (שבת), ישראל לא שוללת מתקפה על מתקני הגרעין של איראן בחודשים הקרובים, למרות שנשיא ארצות הברית טראמפ אמר לראש הממשלה נתניהו שארה"ב "אינה מוכנה בשלב זה לתמוך במהלך כזה", כך על פי מקורות המעורים בפרטים.

על אף התנגדות טראמפ והחזית המפויסת אותה מציגה וושינגטון לפיה היא מעדיפה להתקדם במסלול הדיפלומטי, גורמים ישראליים מאמינים שניתן לבצע "מתקפה מוגבלת שתדרוש פחות תמיכה אמריקאית" מהתוכניות המקוריות שהוצגו.

לפי הדיווחים בסוכנות הידיעות, ישראל הציעה לממשל טראמפ מספר אפשרויות תקיפה. התוכניות כוללות "שילוב של תקיפות אוויריות וקרקעיות, במטרה לעכב את יכולתה של טהרן לייצר נשק גרעיני".

על פי גורמים ישראלים: "כל משא ומתן עם איראן חייב להוביל לפירוק מוחלט של תוכנית הגרעין שלה".

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

0 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות