כיכר השבת

בריא יותר

אביב בצלחת: סלט פסטה צבעוני עם לבבות ארטישוק

או איך שאנחנו קוראים לזה: ארוחה שלמה שהיא בעצם סלט וכל כך טעים להכין את זה בבית במקום לקנות. קבלו מתכון מצוין וטעים לסלט פסטה אביבי שמשלב מוצרלה טרייה, עגבניות שרי וירקות בריאים במיוחד -אספרגוס וארטישוק, באדיבות מחלקת התזונה של מותג Teka (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
סלט פסטה צבעוני עם לבבות ארטישוק
סלט פסטה צבעוני עם לבבות ארטישוק (צילום: Teka)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
חלבי

רכיבים

  • 500 גרם פסטה פרפלה (פפיונים), כדאי צבעונית
  • 1 חבילת אספרגוס ירוק
  • פחית של לבבות ארטישוק, חצויים
  • חופן עגבניות שרי, חצויות
  • 100 גרם של מיני מוצרלה
  • עלי בזיליקום טריים לקישוט
  • שמן זית בכבישה קרה
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות הרשומות על גב האריזה, מסננים ומוסיפים מעט מים קרים למסננת.

2. מבשלים את האספרגוס באידוי במשך כ-7 דקות וחותכים אותו לחתיכות של 1 ס"מ.

3. מערבבים את הפסטה עם הירקות והמוצרלה, מקשטים עם עלי בזיליקום, מזלפים שמן זית, מתבלים במלח ופלפל שחור ומגישים.

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
סלטים מהמטבח הכשר