גוואקמולי אבוקדו עם מנגו (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 2 אבוקדו
- 1 מנגו, מקולף וחתוך לקוביות
- 1 כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה
- 1 כוס בצל ירוק קצוץ
- 1/4 כוס נענע טרייה קצוצה
- 1 פלפל סרנו קטן, קצוץ
- 1 כף מיץ ליים / לימון
- מלח גס ופלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, מועכים את האבוקדו למחית.
2. מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים, מתבלים במלח ופלפל שחור, מערבבים בעדינות ומגישים.