כיכר השבת

באנו לשדרג

הוספנו אורח חדש ומפתיע לגוואקמולי: מנגו

גוואקמולי הוא סלט-ממרח-מטבל מהמטבח המקסיקני ששידכנו לו את הפרי הטרופי הפופולרי. במילים אחרות: כן, אנחנו מתכוונים לעשות הכל כדי לשחק אותה בחופשת חלומות על חוף לבן וים טורקיז. התוצאה: סלט חרפרף עם מתיקות מתפרצת ומרקם קרמי (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
גוואקמולי אבוקדו עם מנגו
גוואקמולי אבוקדו עם מנגו (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 אבוקדו
  • 1 מנגו, מקולף וחתוך לקוביות
  • 1 כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה
  • 1 כוס בצל ירוק קצוץ
  • 1/4 כוס נענע טרייה קצוצה
  • 1 פלפל סרנו קטן, קצוץ
  • 1 כף מיץ ליים / לימון
  • מלח גס ופלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה:

1. בקערה גדולה, מועכים את האבוקדו למחית.

2. מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים, מתבלים במלח ופלפל שחור, מערבבים בעדינות ומגישים.

תוכן שאסור לפספס
1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
אבוקדו ומנגו הם פירות שירדו מאוצר מתנותיו של ה' יתברך... שאפו לשדכן!
שדכן
אולי גם יעניין אותך
סלטים מהמטבח הכשר