כיכר השבת

גוואקמולי מקסיקני מעולה שהולך (כמעט) עם הכל

סלט-ממרח אבוקדו ממקסיקו שמגיע בשלל גרסאות שהמשותף לכולן - הן ממכרות. גוואקמולי מגישים ליד מנות של בשר, עוף או דגים, בארוחה חלבית, כממרח בסנדוויץ' או כמטבל עם צ'יפס טורטיה - כן, הוא תמיד עובד (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
גוואקמולי מקסיקני
גוואקמולי מקסיקני (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 אבוקדו גדולים או 3 קטנים
  • מיץ מליים אחד
  • 1/2 כפית מלח ים
  • 1/2 כפית כמון
  • 1/4 כפית פפריקה חריפה (אופציונלי)
  • 1/4 כוס בצל קצוץ
  • 1 שום שן, כתושה
  • 2 כפות כוסברה קצוצה (אופציונלי)

אופן ההכנה:

1. מקלפים ומועכים האבוקדו בקערה גדולה. יוצקים מעל את מיץ הליים ומערבבים.

2. מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים יחד.

3. מעבירים למקרר בכלי אטום למשך 15 דקות לפות לפני ההגשה, כדי שהטעמים יתמזגו היטב.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
סלטים מהמטבח הכשר