כיכר השבת

סלט סלמון חם של השפית חני כהן

היישר ממסעדת ריקוטה החלבית-איטלקית הכשרה, קבלו מתכון של השפית חני כהן מהמסעדה הירושלמית לסלט סלמון חם, בדיוק מה שצריכים לערב טרום חורפי (אוכל, צרכנות)

| 3 | מקודם |
סלט סלמון חם
סלט סלמון חם (צילום: יחצ)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 200 גרם סלמון טרי, חתוך לקוביות
  • 200 גרם פטריות פורטבלו
  • חופן בצל סגול קצוץ
  • 200 גרם קוביות בטטה, אפויות
  • עלי חסה

אופן ההכנה:

1. מחממים מעט שמן בווק.

2. מטגנים את הבצל ומוסיפים את הסלמון, את הפטריות מטגנים מספר דקות ומוסיפים את הקוביות בטטה האפויות.

3. מקפיצים עד שהחומרים מבושלים דיים ומתבלים: מלח ,פלפל שחור, טריאקי, גרידת ג'ינג'ר ונגיעת צ'ילי.

4. מגישים על מצע חסה בתוספת בוטנים מסוכרים מלמעלה לקישוט.

3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
כל מי שטועם מבקש את המתכון זה מתכון מגוון, טעים וכמה שמכינים, הכל נגמר הכנתי אותו לשביעי של פסח צמוד לשבת, עשה לכולם חשק לאכול על אף הבטן המלאה....
מירי
סלטים מהמטבח הכשר