כיכר השבת

הקיץ כבר כאן

מנה קריספית, משביעה ומהירה ו...שכולם אוהבים

מה דעתכם על שווארמה קריספית עם בצלים שמן זית ותבלינים והכל בתוך פיתה עסיסית ? בול מה שאתם צריכים לקיץ הקרוב לסעודות מהירות (אוכל)

| 4 | מקודם |

This browser does not support the video element.

רשימת מצרכים:

לשווארמה:

1 קילו בשר שווארמה

3 בצלים פרוסים דק

4 כפות שמן זית

1 כפית מלח,1 כפית פלפל שחור

3 כפות תבלין שווארמה

לפיתות:

3 פיתות

2 ביצים טרופות

500 גרם פירורי לחם זהובים

1/2 כוס שומשום לבן

שמן קנולה לטיגון

להגשה:

עגבניות פרוסות

טחינה

מלפפונים חמוצים

אופן ההכנה:

  • 1.

  • מערבבים את השווארמה עם בצלים שמן זית ותבלינים ומכניסים לתבנית עם שוליים לאפייה של שעה ועשרים בחום של 170 מעלת

  • 2.

  • מצפים את הפיתות בביצה טרופה ופירורי לחם ומטגנים בשמן חצי עמוק עד להזהבה משני הצדדים ומניחים על נייר סופג

  • 3.

  • פורסים דק את נתח השווארמה ומערבבים היטב עם מיצי הבשר והבצלים

תוכן שאסור לפספס
4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
4
בא לייייייייייייייייי
3
נראה טוב וטעים
2
20

הצגת כל התגובות

1
יאמייייייייייייייייייייי
אולי גם יעניין אותך
אוכל לשבת - ומתכונים