סועדים20
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה
מצרכים
- בצל גדול 1 יחידות
- שורש פטרוזיליה 1 יחידות
- שורש סלרי 1 יחידות
- בטטה 3 יחידות
- גזר 4 יחידות
- קולרבי 1 יחידות
- קישוא 2 יחידות
- חומוס מבושל 2 כוס
- כמון 1 כפית
- כורכום 0.5 כפית
- מלח 1 כף
- מים לכיסוי 1 יחידות
אופן ההכנה
- חתכו את הבצל לקוביות קטנות ואדו, בינתיים חתכו לקוביות קטנות את הבטטה, הגזר והקישוא, הוסיפו אותם לסיר עם הבצל ואדו למשך חמש דקות נוספות, הוסיפו את השורשים והתבלינים, הוסיפו מים עד לכיסוי הירקות ובשלו למשך 40 דקות. לפני ההגשה הוציאו את השורשים. הערה חשובה: ניתן להמיר את החומוס במאכלים הבאים: כוס קינואה/ 1/2 כוס עדשים+ כוס גריסים, לפי טעמכם האישי. בתאבון!