כיכר השבת

מתכון לירקות מוקפצים

מחפשים מתכון מנצח לארוחה קלילה וטעימה? עורכת מדור אוכל ב"כיכר השבת", מורן פינטו, מגישה מתכון מיוחד לירקות מוקפצים בחריפות קלה. איך מכינים? זה מאוד פשוט (אוכל)

| 2 | כיכר השבת |
מתכון לירקות מוקפצים
(צילום: shutterstock)

מחפשים מתכון מנצח לארוחה קלילה וטעימה? עורכת מדור אוכל ב"כיכר השבת", מורן פינטו, מגישה מתכון מיוחד לירקות מוקפצים בחריפות קלה. איך מכינים? זה מאוד פשוט.

מתכון לירקות מוקפצים - המצרכים:

2 בצל סגול פרוס

1 סלסלת פטריות שמפיון פרוסות

2 פלפלים חריפים פרוסים

30 שעועית ירוקות טריות חתוכות לרבעים

2 גמבות אדומות חתוכות לקוביות

4 שיני שום פרוסות

1 כף סוכר חום

2 כפות חומץ

4 כפות שמן

4 כפות רוטב סויה מתוקה

מלח

אופן ההכנה:

מחממים מחבת או ווק גדול ובו את השמן

מוסיפים למחבת את כל הירקות יחד.

ומקפיצים הכל יחד עד שכל הירקות נעטפים בשמן

והירקות מוציאים מעט מהמיצים.

מתבלים, ומוסיפים את הסויה והחומץ.

מבשלים יחד עד שהירקות חצי מבושלים.

ומידי פעם מנערים את הווק או המחבת

בתיאבון, מורן פינטו

תוכן שאסור לפספס
2 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
סויה זה מאוד מלוח אבל .
אורן
1
כל הכבוד על השדרוג ממתכון סיני לטעם הישראלי.
הדסה
אולי גם יעניין אותך
אוכל לשבת - ומתכונים