כיכר השבת

ניצחון: תאורה בציון הגר"ע יוסף

לאחר שאלפי תלמידיו של מרן הגר"ע יוסף זצוק"ל יצאו להפגין נגד אי התקנת תאורה מעל הציון, כעת הורכבה במקום תאורה סולרית בסמוך לציון המאירה את המקום בלילות (בארץ)

| 4 | כיכר השבת |
ציונו המואר של מרן פוסק הדור הבר עובדיה יוסף זצ"ל
ציונו המואר של מרן פוסק הדור הבר עובדיה יוסף זצ"ל (צילום: כיכר השבת)

ניצחון למפגינים הספרדים: לפני כחודשיים יצאו אלפים מתלמידיו של מרן פוסק הדור רבי עובדיה יוסף זצוק"ל להפגין ברחובות ירושלים נגד הביזיון של המתפללים בכך שלא מרכיבים תאורה בציון, לטענתם.

בימים האחרונים הורכבה תאורה מיוחדת מעל ציונו של מרן הגר"ע יוסף זצ"ל, תאורה סולרית - כאשר במהלך היום היא נטענת על ידי השמש ובמהלך הלילה היא נדלקת.

עד היום טענו בחברא קדישא כי המשפחה היא זו שהתנגדה להרכיב את התאורה במקום וכי הבעיה המרכזית הייתה שש"ס לא הסכימה לשלם את הוצאות החשמל במקום.

כאמור, כעת הורכבה תאורה סולרית והמפגינים רושמים לעצמם ניצחון נוסף לאחר שכבר ניצחו את החברא קדישא בכך שבית העלמין נשאר פתוח עד לשעות הלילה המאוחרות בהסכמה עם המשפחה.

תוכן שאסור לפספס
4 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
3
הרשעים. מרושעים.
לוי יצחק פיש
2
מה מציק לך לוי יצחק ??? (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
יצחק בנישתי
1
וגברים בציון. ומרן כל כך התמרמר על המצב במירון בלג בעומר, עכשיו זה קורה בציון שלו עצמו, ואף אחד לא איכפת לו...
תלמיד מרן
אולי גם יעניין אותך
חדשות חרדים