כיכר השבת

חשבנו שאנחנו מבינים בבשר, ואז אכלנו בלה קאסה

לשף חיים חיון יש אהבה גדולה לאוכל ולאנשים שאוהבים לאכול ולכן הוא פתח את מסעדת "לה קאסה טאפאס" ברחוב ציורי במרכז העיר ירושלים. היינו והתלהבנו (מסעדות)

| מקודם |
חשבנו שאנחנו מבינים בבשר, ואז אכלנו בלה קאסה טאפאס
(צילום: באדיבות המצלם)

לשף חיים חיון יש אהבה גדולה לאוכל ולאנשים שאוהבים לאכל ולכן הוא פתח את מסעדת "לה קאסה טאפאס" ברחוב ציורי במרכז העיר ירושלים.

המקום כשר למהדרין ומציע לסועדים חוויה קולינרית עשירה ויוצאת דופן, אוכל הנעשה ביד אומן עם הטאצ' הייחודי של השף, במגוון סגנונות שהחוט המקשר ביניהם הוא בשר איכותי, נתחים מובחרים ויד מקצועית שנותנת את המתכון המושלם לתפריט עשיר ומגוון באופן שכל אורח במסעדה יוצא בהרגשה שקיבל אוכל כלבבו, אך נדיר בטעמו.

המסעדה גם ערוכה לקיום אירועים מכל הסוגים ולא אחת נערכים במקום אירועי חברות היי-טק, אירועי משפחה, מסיבות יום-הולדת ואירועים קטנים פרטיים.

כל אירוע מקבל את הטאצ' הייחודי שלו הן ברמת התפריט והן ברמת עריכת ועיצוב האירוע. הניסיון והידע הרב של בעלי המסעדה במגוון סגנונות, הופך את "לה קאסה טאפאס" למקום המושלם לאירוח האירוע הבא שלכם.

ניתן לקיים במקום אירועים שונים עד 120 איש

טלפון: 053-953-2378

כתובת: רבי עקיבא 6, ירושלים

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
אולי גם יעניין אותך
צרכנות