כיכר השבת

השילוב המנצח: טרייפל גבינה, עוגיות לוטוס, תותים

חג השבועות בפתח, אבל זה לא אומר שאתם לא צריכים לנסות את המתכון הזה כבר עכשיו. לחובבי המתוק העשיר והמושלם בלבד (אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
השילוב המנצח: טרייפל גבינה, עוגיות לוטוס, תותים
השילוב המנצח: טרייפל גבינה, עוגיות לוטוס, תותים (צילום: חיים יוסף)

כלים: כלי שקוף, אפשר על רגל, בקוטר לא יותר מ- 22 ס"מ (לא בטוחה שבמקרה הזה יעבוד משהו אדום ואטום, כי אז לא ייראו את השכבות)

לכלי מרכזי בקוטר 20-22 ס"מ:

לשכבת עוגיות:
200 גרם עוגיות לוטוס
40 גרם חמאה מומסת

לשכבת קרם גבינה ולוטוס:
500 מ"ל שמנת מתוקה
250 גרם (1 גביע) גבינה לבנה 5%
1 כוס (200 גרם) חלב מרוכז
50 גרם (2 כפות גדושות) ממרח לוטוס מומס
40 גרם (1/2 שקית) אינסטנט פודינג וניל

לשכבת תותים:
250 גרם (קופסה קטנה) תותים, שטופים וחתוכים לקוביות גדולות
5-6 עוגיות לוטוס לקישוט

אופן הכנה:

מכינים את שכבת העוגיות: מניחים בקערת מעבד המזון את העוגיות וטוחנים דק. מוסיפים את החמאה ומערבבים שוב עד לקבלת תערובת פירורית יבשה. שומרים בצד.

מכינים את שכבת הגבינה והלוטוס: מניחים בקערת המיקסר עם וו בלון את כל מרכיבי השכבה ומקציפים במשך כ- 2-3 דקות עד לקבלת קרם אחיד וסמיך.

מרכיבים את הטרייפל: מפזרים בתחתית כלי ההגשה כ– 1/3 מפירורי עוגיות הלוטוס. מפזרים מעל 1/2 מכמות התותים. יוצקים מעל 1/2 מתערובת הגבינה.

מקשטים בעוגיות לוטוס שלמות (נועצים בתוך הקרם) או בפירורי העוגיות. אפשר גם בחצאי תותים.

מגישים או שומרים מנוילן במקרר.

תוכן שאסור לפספס
1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
אולי גם יעניין אותך
צרכנות