כיכר השבת

מתכון מומלץ

שיפודי חזה עוף וגמבה: מרשים, טעים וקל להכנה

השחילו חזה, השחילו גמבה ושוב... והופס... יש לכם ארוחת צהריים מרשימה, פיקנטית, טעימה ועסיסית בכמה דקות הכנה • השיפודים מתאימים גם לאירועים ושמחות- בתאבון! (אוכל ומתכונים, בשרי).

| כיכר השבת |

This browser does not support the video element.

שיפודי חזה עוף טעימים (צילום: ורד כהן)

מצרכים

6 מנות חזה עוף חתוך לקוביות
4 גמבות חתוכות לקוביות
כפית מלח
פלפל שחור
כפית כמון
כפית פפריקה מתוקה
כפית פפריקה מעושנת
כפית צ׳ילי
כף טוסקנה
שמן לכיסוי התבלינים
שיפודים
בצל חתוך לפרוסות

הוראות הכנה

ערבבו בקערה את התבלינים עם קוביות החזה עוף.

שפדו עוף וגמבה לסירוגין בשיפוד.

הניחו בתבנית רצועות בצל ומעליהם את השיפודים.

הכניסו לתנור על 220 מעלות- גריל טורבו עד לקבלת גוון שחום.

בתיאבון!

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ: 'המטעמים של ורד' ולהזמנת סדנאות:  050-2518855

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
אולי גם יעניין אותך
עוף