כיכר השבת

מה אוכלים היום?

קציצות עוף רכות שמתקתקים ב-10 דקות

מורן פינטו עם הקציצות האולטימטיביות שמכינים במהירות ואי אפשר לסרב להן. עיגולים רכים וטעימים שמגישים לצד אורז ופסטה או פשוט דוחפים בפיתה עם כל תוספת אהובה (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
הצעת הגשה: בלחמניית המבורגר עם כרוב מטוגן
הצעת הגשה: בלחמניית המבורגר עם כרוב מטוגן (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 500 גרם עוף טחון (עדיף פרגית)
  • 2 ביצים
  • 1 כוס פירורי לחם
  • 3 כפות רוטב סויה
  • 2 ס"מ ג'ינג'ר טרי, מגורר
  • 4 ענפי בצל ירוק, קצוצים דק
  • 6 שיני שום, כתושות
  • צרור כוסברה, קצוץ דק דק

אופן ההכנה:

1. לשים את כל המרכיבים לעיסה חלקה.

2. בידיים רטובות, יוצרים כדורים בגודל שווה, ומועכים אותם קלות לקבלת קציצות פחוסות.

3. לאפייה: מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה, ואופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 20 דקות.
לטיגון: מחממים במחבת שמן בגובה 2.5 ס"מ ומטגנים את הקציצות במשך 2 דקות מעל צד.

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
עוף