רכיבים
- 800 גרם ירך הודו
- 1/3 כוס חרדל דיז'ון
- 1/3 כוס שמן זית
- 1/3 כוס רוטב סויה
- 1/3 כוס מיץ לימון
- 4 שיני שום
- מלח ופלפל שחור
אופן הכנת הודו עם חרדל, סויה ולימון:
רגע לפני: במתכון הזה לא תצטרכו לעבוד קשה, אך הזמן משחק בו תפקיד חשוב: מתכון להכנת שיפודי הודו במרינדת חרדל, סויה ולימון פשוט מעולה. השיפודים מתאימים כמנה עיקרית מרשימה, אך אף אחד לא יסרב להם בסתם יום של חול.
• שוטפים היטב את העוף, מסננים וחותכים לקוביות בינוניות.
• כותשים את שיני השום ומערבבים בקערה יחד עם החרדל, הסויה, הלימון ושמן הזית.
• מוסיפים את קוביות ההודו לקערה ומכניסים למקרר למשך לפחות שעתיים עד 24 שעות, כך שהנתחים יספגו היטב את טעמי המרינדה.
• משפדים את קוביות ההודו על שיפודים וצולים באיטיות עם אש נמוכה על גריל גחלים / חשמלי, עד שהעוף משחים ונחרך קלות.