כיכר השבת

מה אוכלים היום?

שיפודי הודו במרינדת חרדל פיקנטית

יש לכם 24 שעות פנויות? מצוין. במתכון הזה לא תצטרכו לעבוד קשה, אך הזמן משחק בו תפקיד חשוב: מתכון להכנת שיפודי הודו במרינדת חרדל, סויה ולימון (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
שיפודי הודו במרינדת חרדל, סויה ולימון
שיפודי הודו במרינדת חרדל, סויה ולימון (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 800 גרם ירך הודו
  • 1/3 כוס חרדל דיז'ון
  • 1/3 כוס שמן זית
  • 1/3 כוס רוטב סויה
  • 1/3 כוס מיץ לימון
  • 4 שיני שום
  • מלח ופלפל שחור

אופן הכנת הודו עם חרדל, סויה ולימון:

רגע לפני: במתכון הזה לא תצטרכו לעבוד קשה, אך הזמן משחק בו תפקיד חשוב: מתכון להכנת שיפודי הודו במרינדת חרדל, סויה ולימון פשוט מעולה. השיפודים מתאימים כמנה עיקרית מרשימה, אך אף אחד לא יסרב להם בסתם יום של חול.

• שוטפים היטב את העוף, מסננים וחותכים לקוביות בינוניות.

• כותשים את שיני השום ומערבבים בקערה יחד עם החרדל, הסויה, הלימון ושמן הזית.

• מוסיפים את קוביות ההודו לקערה ומכניסים למקרר למשך לפחות שעתיים עד 24 שעות, כך שהנתחים יספגו היטב את טעמי המרינדה.

• משפדים את קוביות ההודו על שיפודים וצולים באיטיות עם אש נמוכה על גריל גחלים / חשמלי, עד שהעוף משחים ונחרך קלות.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
אולי גם יעניין אותך
עוף