כיכר השבת

הקלאסיות: קציצות עוף בטעם ביתי

מתכון להכנת קציצות עוף קלאסיות בטעם ביתי. טיפ: הכינו מראש כמות גדולה של קציצות העוף, וכל מה שנשאר זה רק להפשיר אותן רגע לפני, להוסיף אורז והארוחה מוכנה (מתכונים, אוכל)

|
קציצות עוף קלאסיות בטעם ביתי
קציצות עוף קלאסיות בטעם ביתי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה25 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 1 ק"ג עוף טחון
  • 1/2 צרור פטרוזיליה
  • 1/2 צרור כוסברה
  • 1 בצל בינוני
  • 1 חלה קטנה
  • 3 שיני שום
  • קורט כמון
  • מלח ופלפל
  • שמן לטיגון

אופן הכנת קציצות עוף קלאסיות:

רגע לפני: מתכון להכנת קציצות עוף קלאסיות בטעם ביתי. טיפ: הכינו מראש כמות גדולה של קציצות העוף, וכל מה שנשאר זה רק להפשיר אותן רגע לפני, להוסיף אורז והארוחה מוכנה.

• משרים את החלה בכלי מלא מים במשך 5 דקות. סוחטים היטב מנוזלים, ומסירים את החלק הקשה של החלה. מעבירים לקערת ערבוב, יחד עף העוף הטחון.

• קוצצים את הפטרוזיליה והכוסברה, מגרדים את הבצל בפומפייה, כותשים את השום ומוסיפים לקערה.

• מתבלים בכמון, מלח ופלפל, ולשים היטב לקבלת תערובת אחידה.

• יוצרים קציצות עגולות מהעיסה. כדאי להרטיב קלות את הידיים.

• מחממים שמן לטיגון במחבת רחבה, ומטגנים את הקציצות בשמן כשהוא חם מאוד, במשך 2 דקות מכל צד.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
אולי גם יעניין אותך
עוף