כיכר השבת

בוקר מפנק

ניסינו להכין האש בראונס מבטטה - ויצא מצוין

המנה הזו היא מנת בראנץ' בהגדרה. התמונה שלה צריכה להיות במילון תחת "קמתי מאוחר ואני הולך להתפנק בארוחת מופת". מתכון להאש בראונס מבטטה ולא מתפוחי אדמה - כמו במקור, שיחד עם ביצת עין ואבוקדו משלימים בראנץ' מצוין (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
האש בראונס בטטה
האש בראונס בטטה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 בטטה, מקולפת וחתוכה לקוביות
  • 2 כפיות מים
  • 1/2 1 כפיות שמן זית
  • 1 גמבה, חתוכה לקוביות
  • 1/4 כפית אבקת צ'ילי
  • 1/8 כפית מלח גס
  • 1/8 כפית כמון
  • 1 ביצה

אופן ההכנה:

1. מניחים את קוביות הבטטה והמים בכלי שמתאים לחימום במיקרוגל, מכסים בניילון נצמד ומחממים במשך 4 דקות על חום גבוה, עד שהבטטה רכה. מעבירים את קוביות הבטטה לצלחת מרופדת בנייר סופג ומצננים 5 דקות.

2. במחבת, רצוי מברזל יצוק, מחממים כפית שמן זית על אש בינונית-גבוהה. מוסיפים את קוביות הבטטה, הגמבה, הצ'ילי, המלח והכמון ומטגנים במשך 6-8 דקות, עד שהבטטות פריכות. מעבירים את תכולת המחבת לצלחת הגשה.

3. מוסיפים 1/2 כפית שמן זית לאותה מחבת, שוברים את הביצה ומוסיפים אותה למחבת. מטגנים במשך 3-4 דקות ומעבירים את ביצת העין לצלחת עם תפוחי האדמה. מוסיפים עלים ירוקים ופרוסות אבוקדו ומגישים מיד.

תוכן שאסור לפספס
תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
בוקר ובראנץ´