כיכר השבת

עזבו שטויות

היום אנחנו מכינים סופגניות א מ י ת י ו ת

אוראל בראל חוזר למקורות ומכין סופגניות קלאסיות - מטוגנות, עסיסיות, ממולאות בריבת תות איכותית ומתוקה, מקושטות באבקת סוכר - וזהו! סופגניות כמו שהן צריכות להיות. מדריך וידאו שלב אחר שלב (מתכונים לחנוכה, אוכל)

| 8 | כיכר השבת |
סופגניות ביתיות עם ריבת תות ואבקת סוכר
סופגניות ביתיות עם ריבת תות ואבקת סוכר (צילום: אוראל בראל)
זמן הכנה40 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה

רכיבים

  • 500 גרם קמח מנופה (שוקלים לאחר הניפוי)
  • 4 כפות סוכר
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/4 1 כוסות (300 מ"ל) מים
  • 1 ביצה
  • 2 כפות שמן
  • 1 כף וודקה או ערק
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1/2 1 כפות שמרים יבשים
  • שמן לטיגון עמוק
  • ריבת תות איכותית ואבקת סוכר

אופן ההכנה:

צפו באופן ההכנה:

This browser does not support the video element.

1. בקערת מיקסר גדולה, מערבבים היטב את הסוכר, השמרים והמים, מניחים בצד למשך 10 דקות ואז מוסיפים את הקמח, השמן, סוכר הווניל, הוודקה והביצה. מעבדים במשך דקה עם וו לישה במהירות נמוכה ואז מוסיפים את המלח, מגבירים למהירות הגבוהה ביותר ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד במשך כ-7 דקות.

2. מקמחים קערה נקייה, מעבירים אליה את הבצק, מכסים ומניחים להתפחה במקום חמים במשך שעה וחצי.

3. על משטח מקומח, מרדדים את הבצק לעובי של 2 ס"מ. בעזרת חותכן עגול, קורצים עיגולים מהבצק. מניחים כל עיגול בצק על ריבוע נייר אפייה, מכסים ומתפיחים במשך 30 דקות.

4. מחממים בסיר שמן לטיגון עמוק וכשהשמן חם (170 מעלות), מטגנים את הסופגניות הבצק בקבוצות עד שהן זהובות ותפוחות משני הצדדים, ומוציאים אותן לקערה מרופדת בנייר סופג. לאחר שהסופגניות מצטננות מעט, ממלאים אותן בריבה, מקשטים באבקת סוכר בנדיבות ומגישים מיד.

אהבתם את המתכון? יש לכם שאלות? כתבו לנו בתגובות!

> לכל המתכונים של אוראל בראל - לחצו כאן

תוכן שאסור לפספס
8 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
4
כל דבר שאתה מכין ,נראה כל כך קל. אני תמיד רצה להכין את המתכונים.
ענת
תודה רבה משתדל להפוך דברים מסובכים לפשוטים יותר
אוראל בראל
3
תודההה 😍 נראה טוב😋
שירציון❤
תודה רבה
אוראל בראל
2
אהבתי שאתה מרדד על נייר אפיה ואז חותך אותו, אדיר!
אני
כן זה הופך את התהליך לקל ומהיר יותר
אוראל בראל

הצגת כל התגובות

1
יאמי תודה אוראל על ההשקעה ממש נראה טעים
היי
תודה רבה
אוראל בראל
אולי גם יעניין אותך
לחמים ומאפים