כיכר השבת

מאפה אישי עם גבינה, פטריות ובצל

הם קטנים וטעימים, ונראה אתכם מסתפקים רק באחד מהם: מתכון למאפים אישיים כרוכים כמו קרואסונים עם מלית בטעם מלוח-עדין של פטריות, בצל וגבינה (מתכונים, אוכל)

| 1 |
מאפים אישיים במילוי גבינה, פטריות ובצל
מאפים אישיים במילוי גבינה, פטריות ובצל (צילום: shutterstock)
זמן הכנה35 דק'
רמת קושיבינוני
חלבי

רכיבים

  • 250 גרם קמח
  • 1 חבילת חמאה
  • 1 כף שמן זית
  • 1 כוס מים רותחים
  • 1 כפית מלח
  • למלית:
  • 2 בצלים
  • 1 סלסלת פטריות
  • 1/4 חבילת גבינה מלוחה
  • מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

רגע לפני: הם קטנים וטעימים, ונראה אתכם מסתפקים רק באחד מהם: מתכון למאפים אישיים כרוכים כמו קרואסונים עם מלית בטעם מלוח-עדין של פטריות, בצל וגבינה.

• מחממים את התנור לחום בינוני של 180 מעלות.

• שמים בקערת מיקסר את הקמח, החמאה (חתוכה לקוביות, כדי להקל על הלישה), השמן, המים והמלח, ומעבדים עד לקבלת בצק אחיד וחלק. שומרים בקירור למשך שעה.

הכנת המלית:

קוצצים דק את הבצלים, מחממים שמן במחבת בינונית ומטגנים את הבצלים הקצוצים עד להזהבה. לאחר מכן, מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח ופלפל ומטגנים במשך 3 דקות נוספות.

• ממתינים שהבצל והפטריות יצטננו מעט, מסננים מנוזלים ומעבירים אותם לקערה. מגרדים את הגבינה המלוחה בעזרת פומפייה ומוסיפים לקערה. מערבבים, טועמים ומשפרים תיבול, אם צריך.

הכנת המאפים:

מחלקים את הבצק ל-2 חלקים שווים, ומרדדים כל חלק לעלה עגול בקוטר 30 ס"מ.

• מחלקים כל עיגול בצק, ל10-12 משולשים שווים.

• בחלקו הרחב של כל משולש מניחים מעט מן המלית ומגלגלים בעדינות לכיוון החלק הצר.

• מרפדים תבנית בנייר אפייה, מסדרים עליה את הקרואסונים, ומכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש למשך 20 דקות, עד להזהבה יפה.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

תוכן שאסור לפספס
1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
עם כמויות גרמים אנחנו עובדים עם כוסות וכפות לא לכל עקרת בית יש משקל מטבח!!!!!!
יפה
אולי גם יעניין אותך
לחמים ומאפים