סביצ'ה סלמון עם תותים, בצל סגול ושמיר (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 400 גרם סלמון טרי, קצוץ דק
- 1 בצל סגול, קצוץ דק
- 10 תותים, שטופים וחתוכים לקוביות קטנות ושוות
- 1/2 צרור שמיר טרי, קצוץ דק
- 1 פלפל חריף, קצוץ דק
- מיץ מ-1/2 לימון סחוט היטב
- 4 כפות שמן זית
- 1 כף שטוחה מלח גס
אופן ההכנה:
1. מניחים את כל הרכיבים בקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד למשך 10 דקות.
2. מחלקים מנות אישיות של סביצ'ה לכל סועד.