כיכר השבת

פסח תשפ"ב

פתיחה מלכותית: סביצ'ה סלמון עם תותים

מורן פינטו עם מנת פתיחה יפהפייה וטעימה לשולחן החג: מתכון לסביצ'ה סלמון עם תותים, בצל סגול, שמיר ונגיעה של פלפל חריף מעקצץ (מתכונים לפסח, אוכל)

| 3 | כיכר השבת |
סביצ'ה סלמון עם תותים, בצל סגול ושמיר
סביצ'ה סלמון עם תותים, בצל סגול ושמיר (צילום: מורן פינטו)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 400 גרם סלמון טרי, קצוץ דק
  • 1 בצל סגול, קצוץ דק
  • 10 תותים, שטופים וחתוכים לקוביות קטנות ושוות
  • 1/2 צרור שמיר טרי, קצוץ דק
  • 1 פלפל חריף, קצוץ דק
  • מיץ מ-1/2 לימון סחוט היטב
  • 4 כפות שמן זית
  • 1 כף שטוחה מלח גס

אופן ההכנה:

1. מניחים את כל הרכיבים בקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים בצד למשך 10 דקות.
2. מחלקים מנות אישיות של סביצ'ה לכל סועד.
3 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
2
לא מבשלים את הדג? אייייחחחחח ועוד עם תותים יאאחחחח איחחחחח
ללא שם
1
חייבים להשים תותים אני פשוט לא אוהבתתתתתת!!!!!??‽??!!!!
יעל
וודאי. חובה גמורה. כל שלא שם תותים בסביצ'ה בפסח, לא יצא ידי חובתו.
אבי
מנות פתיחה לפסח