זמן הכנה90 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 6-8 נתחי פילה סלמון
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס חומץ
- 4 בצלים, פרוסים דק
- 5 עלי דפנה
- 5 גרגרי פלפל אנגלי
- 1/2 כפית פלפל שחור
- 2 ליטר מים
אופן ההכנה:
1. מרפדים סיר גדול ועמוק בבצלים הפרוסים, שופכים עליהם את הסוכר והחומץ, מפזרים את הפלפל האנגלי, עלי הדפנה ופלפל שחור ולבסוף, יוצקים את המים על הכל. מביאים לרתיחה טובה על אש בינונית במשך שעה.
2. מוסיפים את נתחי הסלמון לסיר ומבשלים במשך 20 דקות. מכבים את האש, מצננים ושומרים את הסיר בקירור עד להגשה.
מגישים קר לצד חריין חריף.