כיכר השבת

רוצים לעבוד ב'מוסד'? זאת רשימת הדרישות

ארגון הביון הישראלי פרסם מודעת דרושים חדשה ומסקרנת. מה מחפש "המוסד" בעובדים החדשים שלו ומה דרישות התפקיד אם תרצו לנסות קריירה מסתורית ומסקרנת (MEN)

| 10 |
ראש המוסד יוסי כהן
ראש המוסד יוסי כהן (צילום: פלאש 90/Marc Israel Sellem)

"המוסד" הישראלי תמיד נחשב למקום עבודה מסתורי ומסקרן כאחד ומודעות הדרושים שלו מושכות תשומת לב מרובה כשרבים ניגשים לכל משרה פנויה המפורסמת על ידי הארגון החשאי גם אם מדובר במודעות מוזרות למדי כמו מודעה שחיפשה אמן עבודות עור, רואה חשבון, מומחה להתקנת חלקים מיוחדים לרכבים או פסיכולוג קליני.

במודעת הדרושים החדשה שפרסם המוסד הוא פונה לבוגרי תואר ראשון ומעלה בפילוסופיה, בהיסטוריה, בתקשורת, במשפטים ובמדעי המדינה לתפקיד קמ"ן (קצין מודיעין).

כדי להתקבל לתפקיד זה על המועמדים להיות בעלי השכלה אקדמית בתחומים הבאים: תואר ראשון ומעלה במשפטים, בפילוסופיה, במדעי המדינה, ביחב"ל, במזרח תיכון, בלימודי ביטחון, ביישוב וניהול סכסוכים, בכלכלה, בתקשורת, במנהל עסקים ובמדעים מדויקים. במודעה מודגש כי הקבלה לתפקיד איננה מחייבת רקע קודם בתחום המודיעין.​​

בתיאור תפקיד הקמ"ן נכתב: "תפקיד מאתגר ומשפיע בליבת העשייה של הארגון, הכולל אחריות על יצירת תמונת המודיעין, גיבוש המלצות מודיעיניות ומבצעיות והפיכתן למציאות. התפקיד מאפשר קריירה ארוכת טווח, ורסטילית ומאתגרת בתחומי המודיעין השונים בארגון. ​​התפקיד מיועד לבעלי/ות יכולת ניתוח וחשיבה ברמה גבוהה, הנעת תהליכים, יוזמה ויצירתיות, כושר ביטוי גבוה בעל פה ובכתב, יחסי אנוש מצוינים ויכולת עבודה ת​חת לחץ ובתנאי אי־ודאות".

תוכן שאסור לפספס
10 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
8
אני אומרת שכל אלה שאומרים טפו על המוסד טועים לכן עדיף שתיהן בשקט
שם חסוי
7
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
משה
6
ששמשון ואביתר מכח זיקית הין בעלי התכונות הנ"ל
בנימימימ

הצגת כל התגובות

5
עבודה (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
קצאץ מוחמד
4
חיזקו ואימצו להגן ולסייע לעזור לשמור על ישראל צאן קדוש . אני המוסד הממוסד אנשי חיל משולחים מאיתו להגן על עמו הרבה הצלחה לכל מי ששם לא לשכוח רק מי באמת שומר מגן עוזר מסייע ונותן כח לעמוד נגד האויבים. השם מלך השם מלך השם ימלוך לעולם ועד. אתם בנים אהובים. (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
בכל אתר
3
הרי אף אחד לא יודע שהוא חרדק היות עיסוקו סמוי מן העין וכתוצאה מכך הוא מוכשר לבא בקהל אף אחד לא ידע להוקיע אותו אני חושב שחובה לצאת ולהפגין על כך
אני רק שאלה
2
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
אחד שלא למד ליבה
מה שראיתי מאלה שנחשפו. לא היו מי יודע חוכמולוגים גדולים. איפה איסר הראל רכש את השכלתו הנ״ל? (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
היועץ
1
אלק מוסד הכל שטויות
ליאל ברדה
אולי גם יעניין אותך
אל תפספסו