האם ידעתם שאתם יכולים להחריב את הטעם של אותו קברנה סוביניון משובח שרכשתם במיטב כספכם, באמצעות אחיזה תמימה של ידכם בכוס היין? הסיבה לכך: היא מחממת אותו יתר על המידה. אז הנה, הדרך הנכונה להחזיק את היין שלכם כמו מומחים:
מה אתם בדרך כלל עושים: מחזיקים את הכוס בבסיס הקערה (דהיינו: המקום שבו היין יושב). אבל במקום זאת, אתם בעצם אמורים להחזיק אותה במוט התומך בה, קרוב לבסיס הכוס ככל שתוכלו, תוך שימוש באגודל ובאצבעות הידיים.
מדוע זה עובד: הכל מסתכם בחום הגוף. ככל שידכם סמוכה יותר לנוזל, כך גדל הסיכוי שתחממו אותו. על ידי אחיזת המוט, יותר קל למשקה האדמדם שלכם להישאר בטמפרטורת החדר ובמקרה של לבן, להישאר צונן.
אז הנה, יש לכם 48 שעות להתאמן על השיטה הזו, שתשדרג כל כוס יין שתשתו מהיום והלאה ואפילו ללמד אותה את החברים, שיהנו גם הם. פורים שמח.