כיכר השבת

לארח בכיף

סלאשי: ברד מלפפון ומלון עם יין לבן ודבש

טיפ? אל תספרו לאורחים מה יש בפנים. פשוט תגישו להם את הכוסות וחייכו במסתוריות. הם לא יחלמו שיש מלפפון בקינוח שלהם. מתכון לסלאשי - ברד מלפפון ומלון עם יין לבן ודבש (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
סלאשי. ברד מלפפון ומלון עם יין לבן ודבש
סלאשי. ברד מלפפון ומלון עם יין לבן ודבש (צילום: Roberto Nickson on Unsplash)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1 כוס מלפפון קצוץ
  • 1/2 1 כוסות קוביות מלון מזן טל הדבש (מלון ירוק) קפוא
  • 6 קוביות קרח של יין לבן (מקפיאים מראש במגש קרח)
  • 1/4 כוס יין לבן קר
  • 1/2 כף דבש / סירופ אגבה / מייפל (אפשר להוסיף יותר, למתיקות)

אופן ההכנה:

טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד לקבלת מרקם חלק. ניתן להוסיף מעט יין לבן בטמפרטורת החדר, כדי לדלל את המרקם.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
יין ואלכוהול