כיכר השבת

לארח בכיף: קוקטייל מימוזה על בסיס אבטיח

הגרסה הקלאסית של המימוזה כוללת תפוזים, אבל לרגל העונה החמה, החלפנו אותם באבטיח - וזה לא פחות מעולה. מתכון למימוזה אבטיח - קוקטייל נהדר לבראנץ' או לארוחה בערב קיצי וחמים (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
מימוזה אבטיח
מימוזה אבטיח (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 כוסות קוביות אבטיח קרות
  • 1 כפית ליים / לימון סחוט טרי
  • 2 כוסות יין פרוסקו קר (אפשר להחליף בכל יין לבן מבעבע אחר)

אופן ההכנה:

1. במעבד מזון, טוחנים יחד את קוביות האבטיח עם 1/4 כוס פרוסקו ומיץ הליים / הלימון, עד לקבלת תערובת חלקה.

2. מסננים את התערובת דרך מסננת דקה ל-2 כוסות, מחלקים ביניהן את היין שנותר ומגישים.

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
לדעתי המשקה שהומלץ כאן לא מתאים כו׳כ לתקופה זו של תשעת הימים למרות החמסין השורר עתה בארץ( יין )
הלו משהו פה השתגע
יין ואלכוהול