רכיבים
- 2 כוסות חלב
- 200 גרם שוקולד מריר 53% מוצקי קקאו
- 100 גרם שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו
- 1 מיכל שמנת מתוקה
- 1/2 כפית שטוחה קינמון (לא חובה)
- 2 כפיות תמצית וניל
- 5 כפות וויסקי
- 4 כפות סוכר
אופן הכנת שוקולטה:
רגע לפני: שילוב משכר חושים של שוקולד ואלכוהול למשקה סמיך וחם. מתכון להכנת קוקטייל שוקולטה ואלכוהול לוהט ועשיר. אל תשכחו לארגן ספר טוב ופוך מחמם להשלמת האווירה.
• קוצצים את השוקולד גס כדי להקל על ההמסה.
• מרתיחים בסיר את החלב, השמנת והקינמון.
• מוסיפים את השוקולד בהדרגה לסיר, עד שכולו נמס לתערובת. כדי לקצר את התהליך ניתן להמיס חלקית את השוקולד במיקרוגל, ואז להוסיף לסיר.
• מוסיפים את תמצית הווניל, מערבבים היטב ומבשלים במשך 1-2 דקות, עד לקבלת נוזל אחיד וחלק.
אופן ההגשה: יוצקים לכוסות, מוסיפים את הוויסקי ומערבבים. מגישים חם. לשדרוג, ניתן להוסיף קצפת מעל, שוקולד מגורר או חתיכות מרשמלו קטנות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!