כיכר השבת

טעים להכין

עוף בטטות מקורמלות בארבעים דקות • צפו

מתכון מעולה של עוף מזוגג במרכז רימונים ובטטות • מנה חגיגית ויפה, פשוטה וקלה להכנה • תפארו את שולחן השבת בעוף אבל עם טוויסט טעים במיוחד • צפו בתהליך (אוכל)

| מקודם |

This browser does not support the video element.

זמן הכנה55 דק'
רמת קושיבינוני
בשרי

רכיבים

  • 3 יחידות כרעיים
  • 2 בטטות חצויות לאורכן
  • 2 שקיות ערמונים בואקום
  • 2 בצלים חתוכים לקובית גדולות
  • לרוטב - טורפים יחד במטרפה:
  • 4 כפות רכז רימונים
  • 4 שיני שום כתושות
  • 5 כפות רוטב סויה
  • 4 כפות עלי טימין טריים ללא הגבעול
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור גרוס
  • 1 כף פפריקה מתוקה
  • 1/4 כוס שמן זית
  • 2 כפות דבש
  • 1/2 כפית קינמון

אופן ההכנה:

טורפים יחד בעזרת מטרפה את כל מרכיבי הרוטב

מניחים את העוף במרינדה כשעה

מניחים נייר אפייה על תבנית אפייה ומניחים מעל את העופות

מעבירים את הבטטות, הערמונים והבצלים אל הרוטב ומסדרים אותם סביב העופות

משאירים את המרינדה שנשארה בצד.

אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ- 40 דקות

לאחר 40 דקות מוזגים את יתרת המרינדה ואופים ב- 180 מעלות כ- 30 דקות נוספות.

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
מתכונים