אין קיצי מזה: אייס תה עם אפרסק ונענע (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 8 כוסות מים רותחים
- 8 שקיקי תה קלאסי
- 4 אפרסקים בשלים, חתוכים לפרוסות דקות
- מספר עלי נענע טריים
- קוביות קרח
אופן ההכנה:
1. שופכים את המים לכד העמיד בפני חום. מוסיפים את שקיקי התה פנימה ונותנים להם לשבת במשך 10 דקות.
1. מסירים ומשליכים את השקיקים ומאפשרים לתה להתקרר לטמפרטורת החדר. מצננים במקרר.
3. טרם ההגשה, מוסיפים את האפרסקים, הנענע וקוביות הקרח.