רוטב סלסה בסגנון מקסיקני שמשדרג כל ארוחה (צילום: שאטרסטוק)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 700 גרם עגבניות חתוכות לקוביות משימורים
- 3 שיני שום
- 1/2 בצל
- 2 פלפלים ירוקים חריפים
- 1/2 כף דבש
- 1/2 כוס כוסברה
- 1/4 כפית מלח
- מיץ מ-1/2 ליים
אופן ההכנה:
1. קוצצים גס את השום, הבצל והפלפלים החריפים. מניחים במעבד מזון.
2. מוסיפים פנימה את העגבניות החתוכות, הדבש, הכוסברה, המלח ומיץ הליים וטוחנים במשך כשלושים שניות או עד לקבלת המרקם הרצוי.