כיכר השבת

באנו לעזור

אחת ולתמיד: כך מנקים נכון את קרש החיתוך

זה לא סוד שצריך לנקות את קרש החיתוך מידי פעם. מלבד המראה הלא-אסתטי של קרש חיתוך מלוכלך, הקרש צובר חיידקים לא בריאים וריח לא נחמד. אז איך עושים את זה נכון? תצטרכו קצת יותר מרק סבון ומים (מדריך, אוכל)

| 5 | כיכר השבת |
קרש חיתוך
קרש חיתוך (צילום: shutterstock)

זה לא סוד שצריך לנקות את קרש החיתוך מידי פעם. מלבד המראה הלא-אסתטי של קרש חיתוך מלוכלך, הקרש צובר חיידקים לא בריאים וריח לא נחמד. אז איך עושים את זה נכון? תצטרכו קצת יותר מרק סבון ומים כדי למגר את הזוהמה.

מה צריך? לימון וקצת מלח גס.

מפזרים מעט מלח גס על קרש החיתוך (עץ או פלסטיק), חוצים לשניים את הלימון וכשפני הלימון כלפי מטה, משפשפים את קרש החיתוך בתנועות סיבוביות, כמו שמנקים לוח גיר.

hometalk

לסיום, שוטפים את קרש החיתוך במים וסבון ומניחים לייבוש.

וואו, זה עובד? כן. החומציות בשילוב של הלימון והמלח הגס לא רק מנקה היטב את קרש החיתוך, אלא גם מאירה כתמים כהים ומסירה ריחות רעים.

תוכן שאסור לפספס
5 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
3
בשביל מה צריך לבזבז מלח זה בל תשחית אפשר לשים חול ומים טיפה ולסובב כמו השעון ולשתוף וזהו.ואם רוצים להעיף את הריח הלא נעים אז לשתוף עם סבון כלים ובא לשלום גואל.🌷💐🌹🌴🌱🌲🌿🍀🌸� באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
גד
2
(נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
מישהי
1
יותר פשוט: לשפוך אקנומיקה, ולהשאיר זמן מה, ולשטוף עם מים.
מנקה
אולי גם יעניין אותך
חדשות האוכל