כיכר השבת

באנו לעזור

צפו: כך חותכים מנגו בקלות ובלי ידיים דביקות

"לכבוש את המנגו" הפך מטרה לחובבי מטבח מתחילים, שמחפשים את הדרך הפשוטה ביותר להתמודד עם הצורה המאתגרת של הפרי מול ניצול מקסימלי של הבשר הסיבי עם מינימום בלאגן • למה להסתבך? צפו: כך חותכים מנגו בקלות ובלי ידיים דביקות (אוכל)

| 10 | כיכר השבת |
לחתוך מנגו בלי לחרב את המטבח. הצעת הגשה - מתכון למטה
לחתוך מנגו בלי לחרב את המטבח. הצעת הגשה - מתכון למטה (צילום: shutterstock)

"לכבוש את המנגו" הפך מטרה לחובבי מטבח מתחילים, שמחפשים את הדרך הפשוטה ביותר להתמודד עם הצורה המאתגרת של הפרי מול ניצול מקסימלי של הבשר הסיבי עם מינימום בלאגן.

שלב 1

המטרה: לבודד את הגרעין. חותכים את שני "הלחיים" של המנגו, שני הצדדים הבשרניים, ואז את שני הצדדים שנותרו על הגרעין.

שלב 2

מעבירים כוס זכוכית גבוהה, בבשר המנגו, בין הפרי לקליפה. וחסכתם דקות של קילוף דביק ומעצבן.

שלב 3

עכשיו יש לכם שני חצאי פרי מוכנים לכל חיתוך שתרצו.

הצעת הגשה משודרגת: בצנצנת מעוקרת, הניחו שכבת קוביות מנגו, מעל גלידת וניל ושכבת מנגו נוספת, פזרו אגוזי פקאן קצוצים ויש לכם קינוח קיצי נהדר.

תוכן שאסור לפספס
10 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
3
לא משו
אבי
2
הייתי פולח לה את שתי חתיכות המנגו שלה.
שון הפטישון
תוכן (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
שפויה
1
ניראה כיף כזה להוציא את המנגו עים הכוס אבל לא ניראלי שהידיים לא נהיות דביקיות! (נשלח באמצעות כיכר השבת בסלולרי)
ערסית
אולי גם יעניין אותך
חדשות האוכל