שייק פאי תפוחים מתוק וצונן (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
חלבי
רכיבים
- 2 תפוחים גדולים מזן פוג'י (מתוקים בקליפה אדומה בהירה), קצוצים
- 1 בננה
- 1 כוס חלב שקדים לא ממותק
- 1 כוס קוביות קרח
- 1/2 כוס יוגורט
- 2 כפיות דבש
- 1 כפית קינמון
- 1/4 כפית אגוז מוסקט
- 1/4 כפית ג'ינג'ר טחון
- קמצוץ ציפורן טחון
אופן ההכנה:
1. טוחנים בבלנדר את כל המרכיבים עד לקבלת תערובת חלקה.
2. מחלקים את השייק בין 2 כוסות ומגישים מיד.