זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 85 גרם פסטה (מכל סוג)
- 1/2 אבוקדו, מקולף
- 1 שן שום, מרוסקת
- צרור קטן של כוסברה, קצוץ גס
- 1/2 כף מיץ ליים / לימון
- 1 כף שמן זית
- מלח ופלפל שחור טחון טרי
- להגשה: 1 ביצת עין וכוסברה קצוצה גס
אופן ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה לפי ההוראות שעל החבילה בסיר מלא מים מומלחים.
2. במקביל, טוחנים במעבד מזון או במוט בלנדר את האבוקדו, השום, הכוסברה, מיץ הליים / הלימו ושמן הזית, עד לקבלת תערובת חלקה. לאחר שהפסטה מתבשלת, מסננים היטב, אך לוקחים 2 כפות ממי בישול הפסטה ומוסיפים לרוטב האבוקדו. מערבבים היטב.
3. מערבבים את הפסטה והרוטב, מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם, ומגישים מיד עם ביצת עין מעל וכוסברה קצוצה.