המצרכים למרק קרם כרובית וקוקוס
- 1 בצל חתוך לקוביות
- 400 גר' כרובית קפואה או טריה
- 3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
- 1 פחית חלב קוקוס
- מלח
- פלפל לבן
- 4 כפות שמן
- 2 ליטר מים או ציר
- 100 גר׳ שביבי קוקוס קלויים
אופן ההכנה של מרק קרם כרובית וקוקוס
- בסיר מרק מחממים את השמן
- ומטגנים את הבצל עד שקיפות, מוסיפים תפוחי אדמה ואת הכרובית.
- מוסיפים תיבול ומערבבים
- מוסיפים את הנוזלים ומבשלים כ-40 דק׳ עד ריכוך הירקות
- טוחנים בעזרת מקל בלנדר את המרק למחית, מוסיפים את הקרם קוקוס ומרתיחים שוב יחד.
- בהגשה מפזרים שביבי קוקוס.
בתיאבון.