מתכון לטחינה סלק (טחינה ורודה) בריאה וטעימה

מי אמר שוורוד זה צבע ששמור רק לקינוחים או: איך גורמים לילדים לאכול בריא יותר? מלא שאלות ותשובה אחת פשוטה: מכינים טחינה ורודה מהממת וטעימה! מלי יהודיוף עם מתכון לטחינה סלק שתכינו שוב ושוב (מתכונים, אוכל)

טחינה סלק - טחינה ורודה (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 1/2 כוס טחינה גולמית
  • 1 כוס מים קרים
  • 1 שן שום, קלופה
  • 1/4 סלק שלוק (מאריזת וואקום)
  • מיץ מלימון אחד
  • מלח ופלפל שחור, לפי הטעם

אופן ההכנה:

במעבד מזון או בעזרת מוט בלנדר, טוחנים היטב את כל הרכיבים עד לקבלת רוטב חלק.

כמובן, ניתן להכפיל כמויות לפי הצורך.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
אפשר להכין את הטחינה עם מיי הסלק ששלקנו , ניראה לי יהייה יותר טעים!
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות