מה אוכלים היום?

מרק שעועית סמיך שיקשור לכם כתר של בשלנים

מרק שעועית לבנה נהדר שיקשור לכם כתר של בשלנים ויפזר בבית ריח של בישול ביתי מנחם שיריץ את כולם למטבח. אממה? אף אחד לא יחשוד שעבדתם עליו בקושי 10 דקות (מתכונים, אוכל)

|
1
| כיכר השבת |
מרק שעועית סמיך וטעים. תכינו את הלחם (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 500 גרם שעועית לבנה, מושרת לילה שלם
  • 2 עגבניות, חתוכות לקוביות
  • 4 שיני שום, קצוצות
  • 2-3 כפות גדושות רסק עגבניות
  • מלח ופלפל שחור
  • 2 כפות פפריקה
  • 1 כף פפריקה חריפה (אופציונלי)
  • 1 כפית כמון
  • 3-4 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1. בסיר גדול ועמוק, מחממים את שמן הזית ומטגנים את השום עד שהוא נעשה ריחני. מוסיפים את העגבניות וממשיכים לטגן עד שהן מתרככות. מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים, מערבבים ומטגנים עוד 4 דקות.

2. מוסיפים את השעועית לסיר, מערבבים ומטגנים קלות.

3. מכסים את תכולת הסיר במים ומגביהים לאש בינונית-גבוהה. מבשלים במשך שעה וחצי, עד שהמרק מסמיך. מדי פעם בודקים מה מצבו ומפקחים על גובה האש.

הכתבה הייתה מעניינת?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
תוכן שאסור לפספס

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

1
מרק השעועית יצא נדירררררר יאמייי
ללא שם
תוכן שאסור לפספס

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות