כיכר השבת
מתכונ(נ)ים לחגים

סלט ירקות אדומים שאף סעודה לא שלמה בלעדיו

והשבוע, ב"מבשלות בכיכר", מורן פינטו מסייעת לנו לגוון את ארוחות החג ולחדש בכל אחת ואחת מהן, ללא יוצא מן הכלל. והפעם: סלט אדמדם המבוסס על עגבניות, רימון, פלפל צ'ילי, בצל סגול ועוד הפתעות. שימו לב: מומלץ לחתוך את הירקות כמה שעות לפני האכילה ולתבל סמוך לסעודה (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

|
12
| כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 3 עגבניות מוצקות, חתוכות לקוביות
  • 10 עגבניות שרי, חצויות
  • 1/2 בצל סגול, חתוך לקוביות
  • 1/2 פלפל צ'ילי אדום טרי, קצוץ דק
  • 1/2 רימון מפורק
  • 4 ענפי כוסברה, קצוצים דק דק
  • מלח ופלפל
  • שמן זית
  • 1 לימון, סחוט
  • 1 כף חומץ בלסמי

אופן ההכנה:

בקערה גדולה, מניחים את כל מרכיבי הסלט. מתבלים, למעט החומץ - ומערבבים. מוסיפים את החומץ ושוב מערבבים. מגישים מיד.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות