כיכר השבת

סלט זוקיני חי עם תוספות מטריפות וחריפות ממכרת

והשבוע ב"מבשלות בכיכר", בהגשת השפית מורן פינטו: סלט זוקיני חי (כן כן, לא מבושל. תודו שעל זה טרם שמעתם). אבל ראשית, מהו זוקיני? זוקיני הוא סוג של קישוא, רק יותר מוצק ומכיל פחות מים. עוד במנה: נענע שעושה פלאים, פלפל צ'ילי גרוס (שתוכלו לוותר עליו אם אינכם מחובבי החריף, אך הוא מוסיף המון), שום מקפיץ ואגוזי פקאן טבעיים וקריספיים. נקי, מרענן, לא מכביד וטעים בטירוף (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

|
1
| כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 2 זוקינים גדולים ומוצקים
  • 10 עלי נענע, קצוצים גס
  • 2 שיני שום טריות, קצוצות דק
  • 1 לימון
  • 1/2 פלפל צ'ילי, פרוס לטבעות
  • חופן אגוזי פקאן קלויים, קצוצים גס
  • 3 כפות שמן זית
  • מלח

אופן ההכנה:

בעזרת קולפן, קולפים את הזוקינים לרצועות ומעבירים לקערה. מפזרים מעל את הנענע הקצוצה, השום והפקאנים ומתבלים בלימון, שמן זית ומלח, מפזרים מעל את הצ'ילי ומגישים.

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות