כיכר השבת
תכנית מספר 3

מבשלות בכיכר: קרואסון במילוי בשרי? כן!

השבוע השפית מורן פינטו מארחת את רותי לבייב-יליזרוב, מדריכת כלות ויועצת זוגית, ומכינה קרואסון במילוי סלט עוף עסיסי - מנה לא שגרתית ויפהפייה שמוכיחה: המאפה המדהים הזה מושלם גם בגרסה מלוחה (כיכר TV)

|
10
| כיכר השבת |
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
בשרי

רכיבים

  • 300 גרם חזה עוף (אפשר להשתמש גם בשאריות עוף מוכן)
  • 2 ענפי סלרי, קצוצים
  • 1 בצל סגול קטן, קצוץ דק
  • חופן אגוזי מלך, קצוצים גס
  • חופן חמוציות, קצוצות גס
  • 3 כפות מיונז
  • מלח ופלפל שחור
  • קרואסונים ריקים / עלי חסה גדולים

אופן ההכנה:

1. מבשלים את חזה העוף בסיר עם מים עד לכיסוי, במשך 25 דקות, על אש בינונית, עד שהעוף מבושל.

2. מעבירים את העופות לקערה, ממתינים שיצטננו ומפוררים אותם ביד.

3. מוסיפים לקערה עם העוף המפורר את הסלרי, הבצל, החמוציות והאגוזים, מתבלים במלח ופלפל שחור, מוסיפים את המיונז ומערבבים יחד.

4. פורסים לחצי כל קרואסון וממלאים בנדיבות עם סלט העוף. לחלופין, ניתן למלא עלי חסה.

>> לתוכניות נוספות של 'מבשלות בכיכר'

קרואסון במילוי סלט עוף (צילום: כיכר אוכל)

הכתבה עניינה אותך?

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה

תהילים להצלחת ולרפואת חיילי צה״ל ולהשבת החטופים

-נקראים כעת
-פרקים נקראו
-ספרים נקראו
לקריאת תהילים והוספת שמות לתפילה
עכשיו בכותרות