גוואקמולי - סלט אבוקדו עם אננס (צילום: Alison Marras on Unsplash)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 3 אבוקדו בשלים, מקולפים
- 1 פלפל חריף (חלפיניו), ללא הזרעים, קצוץ
- 1/2 1 כוסות אננס טרי, חתוך לקוביות
- 1/2 בצל סגול בינוני או 1 בצל סגול קטן, קצוץ דק
- 1 כף מיץ ליים טרי
- 1/4 כוס עלי כוסברה טריים וקצוצים דק
- 1/2 כפית מלח
- קמצוץ כמון
אופן ההכנה:
1. בקערה, מועכים יחד את האבוקדו עם הפלפל החריף, הבצל הסגול, מיץ הליים, הכמון והמלח עד לקבלת תערובת אחידה.
2. מוסיפים את קוביות האננס ומערבבים בעדינות. טועמים ומוסיפים מלח, אם צריך.
מגישים מיד או שומרים בכלי אטום במקרר עד להגשה.