סלט עגבניות שרי עם גרגרי חומוס ואבוקדו ברוטב ויניגרט (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
חלבי / פרווה
רכיבים
- 1/2 כוס בזיליקום טרי קצוץ גס
- 1/4 כוס כוסברה טרייה ו / או פטרוזיליה קצוצות גס
- 1 כף עירית טרייה קצוצה
- 400 גרם גרגרי חומוס משימורים, שטופים ומסוננים
- 2-3 כוסות גרגרי תירס משימורים
- 2 כוסות עגבניות שרי, חצויות
- 2 מלפפונים, חתוכים לקוביות
- 1 כוס קוביות גבינת פטה
- 1 אבוקדו, חתוך לקוביות
- <a href="https://www.kikar.co.il/334681.html">לחצו כאן לרוטב ויניגרט שאלוט עשיר ומהיר</a>
אופן ההכנה:
1. מניחים בקערה גדולה את כל מרכיבי הסלט, מלבד האבוקדו, גבינת הפטה ורוטב הוויניגרט.
2. יוצקים את הרוטב על הסלט, מערבבים וסמוך להגשה מפזרים מעל את קוביות האבוקדו וגבינת הפטה.