סלט ברוקולי קראנצ'י ובטטות רכות ברוטב סויה וטריאקי (צילום: shutterstock)
זמן הכנה30 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 1 ראש ברוקולי טרי, מפורק לפרחים
- 3 בטטות, מקולפות וחתוכות לקוביות
- שמן זית
- 3 כפות שקדים פרוסים קלויים
- 3 ענפי בצל ירוק, קצוצים דק
לרוטב:
- 3 כפות רוטב טריאקי
- 3 כפות שמן קנולה
- 2 שיני שום, כתושות
- 1 כף רוטב סויה
אופן ההכנה:
1. מפזרים את קוביות הבטטה בתבנית, מזלפים מעל שמן זית ואופים בחום של 180 מעלות.
2. לאחר שהבטטות מצטננות מעט, מערבבים אותן עם הברוקולי ושאר מרכיבי הסלט.
3. מערבבים את מרכיבי הרוטב בכלי קטן, יוצקים על הסלט ומערבבים.