![גוואקמולי אבוקדו עם מנגו](https://images.kikar.co.il/cdn-cgi/image/format=webp,fit=contain,width=1200/2018/08/21/df28acf0-020d-11ef-8590-ed85b6ab3b94__h662_w1000.jpg)
גוואקמולי אבוקדו עם מנגו (צילום: shutterstock)
זמן הכנה15 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 2 אבוקדו
- 1 מנגו, מקולף וחתוך לקוביות
- 1 כוס פטרוזיליה טרייה קצוצה
- 1 כוס בצל ירוק קצוץ
- 1/4 כוס נענע טרייה קצוצה
- 1 פלפל סרנו קטן, קצוץ
- 1 כף מיץ ליים / לימון
- מלח גס ופלפל שחור טחון טרי
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה, מועכים את האבוקדו למחית.
2. מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים, מתבלים במלח ופלפל שחור, מערבבים בעדינות ומגישים.