קונפיטורת פסיפלורה וסברס (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
רכיבים
- 5 סברס טריים, מקולפים ונקיים, חתוכים לקוביות קטנות
- 6 פסיפלורה טריות
- 500 גרם סוכר
- מיץ מרבע לימון, סחוט היטב
אופן ההכנה:
1. בסיר עמוק, מניחים את קוביות הסברס. חותכים לחצי את הפסיפלורות ומרוקנים אותן לתוך הסיר.
2. מוסיפים את הסוכר ומיץ הלימון ומבשלים על אש בינונית עד שהנוזלים מצטמצמים ומתקבלת ריבה סמיכה.
3. מצננים לחלוטין ומאחסנים במקרר בצנצנת זכוכית מעוקרת,