כיכר השבת

תוצרת בית

מתכון לקונפיטורת פסיפלורה וסברס חמצמצה ונפלאה

בעוד לריבה יש מרקם יחסית חלק, בקונפיטורה משאירים חתיכות פרי. והנה אחת נהדרת במיוחד: מתכון לקונפיטורת פסיפלורה וסברס עם טוויסט חמצמץ לצד מתיקות נפלאה ומרקם כיפי הודות לפסיפלורה (מתכונים, אוכל)

| כיכר השבת |
קונפיטורת פסיפלורה וסברס
קונפיטורת פסיפלורה וסברס (צילום: shutterstock)
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה

רכיבים

  • 5 סברס טריים, מקולפים ונקיים, חתוכים לקוביות קטנות
  • 6 פסיפלורה טריות
  • 500 גרם סוכר
  • מיץ מרבע לימון, סחוט היטב

אופן ההכנה:

1. בסיר עמוק, מניחים את קוביות הסברס. חותכים לחצי את הפסיפלורות ומרוקנים אותן לתוך הסיר.

2. מוסיפים את הסוכר ומיץ הלימון ומבשלים על אש בינונית עד שהנוזלים מצטמצמים ומתקבלת ריבה סמיכה.

3. מצננים לחלוטין ומאחסנים במקרר בצנצנת זכוכית מעוקרת,

תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
רטבים וממרחים