כיכר השבת

תוצרת בית

מתכון לטחינה ביתית שכל אחד צריך לדעת להכין

כי היא טעימה, כי היא הולכת בערך עם כל דבר, כי היא יכולה להיות המרכיב המרכזי או מטבל ברקע וכי היא בריאה. מאוד. כך תכינו את הטחינה המושלמת, קרמית וסמיכה בטעם אגוזי עשיר. המקרר שלכם חייב אחת כזו בקביעות, ואנחנו לא מתכוונים לקנויה (מתכונים, אוכל)

| 1 | כיכר השבת |
טחינה ביתית
טחינה ביתית (צילום: shutterstock)
זמן הכנה10 דק'
פרווה

רכיבים

  • 3 כפות טחינה גולמית, מנוערת היטב
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1/4 כפית אבקת שום
  • 1/8 כפית מלח גס
  • 1/8 כפית פלפל שחור גרוס טרי
  • 3 כפות מים חמים

אופן ההכנה:

1. מערבבים במרץ בקערה את כל המרכיבים, מלבד המים.

2. מערבבים פנימה את המים, כף אחת בכל פעם, עד לקבלת המרקם הרצוי. מעבירים לכלי אטום ושומרים בהגשה. אם לאחר שהייה במקרר, הטחינה סמיכה מדי, מוסיפים מעט מים ומערבבים היטב.

1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
שמים מים קרים ולא חמים כדי שהטחינה תהיה לבנה ויפה. תודה על המתכון.
רטבים וממרחים