צפו בתוכנית המלאה (צילום: אלעד זהבי | עריכה: יהודה אריה)
רכיבים
לסלט:
- 200 גר חזה עוף פרוס דק
- 2 כוסות שעועית ירוקה קפואה
- 1 סלק חי פרוס דק
- 2 בטטות פרוסות בקליפתן ואפויות עם שמן זית
לתיבול:
- מלח
- פלפל
- שמן זית
- לימון
אופן ההכנה
- במחבת מחממים מעט שמן
- מטגנים קלות את פיסות החזה עוף עד קבלת גוון לבן
- מוסיפים את השעועית ומקפיצים יחד עם מעט מלח
- מעבירים לקערה
- מוסיפים את הבטטה והסלק מתבלים ומגישים