כיכר השבת

מבשלות בכיכר

קוצר המחמאות: מתכון יוקרתי לסלט עוף חם - קר

את הסלט הזה את תגישי לאורחים - בגאווה גדולה | מורן פינטו עם עוד מתכון מנצח כשהפעם: סלט עוף מוקפץ ללא החמיצות הסינית (מתכונים, אוכל, כיכר TV)

| 1 | כיכר השבת |

This browser does not support the video element.

צפו בתוכנית המלאה (צילום: אלעד זהבי | עריכה: יהודה אריה)

רכיבים

לסלט:

  • 200 גר חזה עוף פרוס דק
  • 2 כוסות שעועית ירוקה קפואה
  • 1 סלק חי פרוס דק
  • 2 בטטות פרוסות בקליפתן ואפויות עם שמן זית

לתיבול:

  • מלח
  • פלפל
  • שמן זית
  • לימון

אופן ההכנה

  • במחבת מחממים מעט שמן
  • מטגנים קלות את פיסות החזה עוף עד קבלת גוון לבן
  • מוסיפים את השעועית ומקפיצים יחד עם מעט מלח
  • מעבירים לקערה
  • מוסיפים את הבטטה והסלק מתבלים ומגישים

בתיאבון!

תוכן שאסור לפספס
1 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
1
מושלם תודה
דיני
אולי גם יעניין אותך
אוכל