כיכר השבת

עונג שבת

מושט מבושל עם ירקות: טעים במיוחד לכבוד שבת

תבשיל דג מעולה למי שאוהב מושט פיקנטי ומתובל. בסיר אחד אתם מקבלים תערובת משובחת לכבוד שבת קודש (אוכל ומתכונים).

| 7 | כיכר השבת |

This browser does not support the video element.

דג מושט מבושל (צילום: ורד כהן)
מנות/יחידות5
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה

מצרכים

  • תפו"א פרוסים לפרוסות 5 יחידות
  • גמבות חתוכות לרצועות 2 יחידות
  • שיני שום 5 יחידות
  • פלפל חריף 1 יחידות
  • גזר חתוך לרצועות 2 יחידות
  • חבילה כוסברה קצוצה 1 יחידות
  • פילטים של דג מושט 5 יחידות
  • שמן 1 כוס
  • פפריקה 1 כף
  • מלח 1 כף
  • כמון 1 כף
  • כורכום 0.5 כפית

אופן ההכנה:

נניח בסיר את השמן ונוסיף מעל את פרוסות תפוחי האדמה. מעליהם נפזר את השום גמבות, גזר ופלפל חריף.

נפזר את התבלינים מעל הירקות ונשפוך מים חמים לכיסוי הירקות.

נניח ‏את הדגים מעל ונפזר מעליהם כוסברה קצוצה.

‏נכסה את הסיר ונבשל על להבה גבוהה ‏עד שרב המים יתאדו ויישאר רוטב שמן סמיך.

שבת שלום ובתיאבון.

להצטרפות לקבוצת הווטסאפ: 'המטעמים של ורד' ולהזמנת סדנאות:  050-2518855

7 תגובות

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, לשון הרע ותוכן החורג מגבול הטעם הטוב.

התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
התגובה נשלחה בהצלחה.
בקרוב התגובה תיבחן ע"י העורכים שלנו, אם תימצא תקינה תפורסם באתר.
5
אולי טעים פצצות אבל בטוח לא בריא עם כאלה כמויות של שמן מחומם
4
ZV JRHNV
3
האם תפו"א צריכים להיות מבושלים לפני ששמים אותם בסיר?
לא. הם לא מבושלים.

הצגת כל התגובות

2
הכנתי לשבת כל המישפחה עפה על זה כולם זללו את הכל לא נישאר גרגר של רוטב תודה ענקית את אלופה!!!!
תודה רבה איזה כייף😊
1
כמה דק מבשלים את המושט עצמו,כדי שלא יתייבש??? חשוב לי לדעת
דגים