דג מושט מבושל (צילום: ורד כהן)
מנות/יחידות5
זמן הכנה60 דק'
רמת קושיבינוני
פרווה
מצרכים
- תפו"א פרוסים לפרוסות 5 יחידות
- גמבות חתוכות לרצועות 2 יחידות
- שיני שום 5 יחידות
- פלפל חריף 1 יחידות
- גזר חתוך לרצועות 2 יחידות
- חבילה כוסברה קצוצה 1 יחידות
- פילטים של דג מושט 5 יחידות
- שמן 1 כוס
- פפריקה 1 כף
- מלח 1 כף
- כמון 1 כף
- כורכום 0.5 כפית
אופן ההכנה:
נניח בסיר את השמן ונוסיף מעל את פרוסות תפוחי האדמה. מעליהם נפזר את השום גמבות, גזר ופלפל חריף.
נפזר את התבלינים מעל הירקות ונשפוך מים חמים לכיסוי הירקות.
נניח את הדגים מעל ונפזר מעליהם כוסברה קצוצה.
נכסה את הסיר ונבשל על להבה גבוהה עד שרב המים יתאדו ויישאר רוטב שמן סמיך.
שבת שלום ובתיאבון.
הצגת כל התגובות