מנות/יחידות15
זמן הכנה20 דק'
רמת קושיקל
פרווה
מצרכים
- קופסא שימורי טונה 2 יחידות
- בצל קצוץ מטוגן 1 יחידות
- ביצים 2 יחידות
- מלח 1 כפית
- קורט פלפל שחור 1 יחידות
- תבלין גריל דג 0.25 כפית
- שום כתוש 1 כפית
- קטשופ 1 כף
- חרדל 0.5 כפית
- קמח מצה 3 כף
הוראות הכנה:
קצצו את הבצל, טגנו עד להזהבה, ערבבו את הבצל המטוגן עם יתר החומרים עד לקבלת עיסה אחידה, טגנו את הקציצות מכל הכוונים, עד לקבלת גוון חום כהה, הוציאו וספגו את השמן בנייר סופג. בתאבון!